Save the date kaarten

Langzaam aan, beetje bij beetje, beginnen we er steeds meer in te geloven. Vanaf najaar en misschien deze zomer al, kunnen we weer trouwen zoals we ons droomhuwelijk in gedachte hadden, met heel veel vrienden, familie en bekenden, een uitgebreid trouwdiner en feesten, dansen tot diep in de nacht. Tja, voordat het zover is moet er nog wel een hele hoop gebeuren. De eerste stap is natuurlijk vaccineren.

Reserveer je gasten met save the date kaarten

Velen van ons hebben hun bruiloft van afgelopen jaar 2020 uitgesteld naar dit jaar 2021 of zelfs 2022 vanwege corona. Want klein trouwen terwijl je de dag van je leven juist grootst had voorgesteld is wel erg teleurstellend. Andere kozen er voor juist wel klein en intiem te trouwen en hun trouwdag een jaar later te vieren. Waar je ook voor hebt gekozen, één ding is zeker, je wilt dat echt iedereen erbij is en dat je iedereen weer even heerlijk kan vasthouden. En hoe doe je dat? Juist door nu al save the date kaarten te versturen zodat iedereen jullie grote trouwdag alvast kan plannen in hun agenda. We gaan ervan uit dat je de grote dag zelf al hebt vastgelegd bij de gemeente én al een trouwlocatie hebt geboekt waar iedereen past. Want het vinden van een mooie locatie is op dit moment nog best een lastig punt aangezien je niet de enige bent die z'n bruiloft deze zomer of najaar plant.

Bevestig je trouwdag met een definitieve trouwkaart

Heb je je save the date kaarten eenmaal de deur uit gedaan, dat kan wanneer jij dat wilt, zo'n  6 maanden van te voren is helemaal niet gek, dan kan je je volledige bruiloft gaan plannen. Denk aan de bruidskleding, fotograaf, trouwauto, kapper, bruidsmeisjes, etc. etc. Er zijn genoeg websites te vinden met de mooiste lijstjes om niets te vergeten. Je kunt natuurlijk ook een weddingplanner inschakelen, dan hoef je dat zelf niet allemaal te bedenken.

Begin je definitieve datum langzaam dichterbij te komen dan wordt het tijd om een mooie trouwkaart uit te zoeken. Trouwkaarten stuur je zo'n 6 weken voor de grote dag, als bevestiging, met alle exacte tijden en locaties erop, mochten die bij de save the date nog niet bekend zijn. Hier vraag je mensen ook om het te laten weten als ze echt niet kunnen, voor het diner is dit wel belangrijk namelijk. Trouwkaarten heb je in allerlei soorten en maten, het mooiste is dat deze aansluit bij het thema van de dag, mocht je die hebben.

Trouwtrends voor 2021

We hebben Koningkaart gevraagd wat de trouwtrends zijn voor 2021 voor wat betreft de trouwkaarten. Wat Koningkaart betreft gaat iedereen flink uitpakken, na zo'n somber jaar met thuiszitten en isolatie gaan we wat we kunnen groots vieren. Wil je bij de trouwuitnodigingen eens flink uitpakken dan zijn trouwkaarten met folie in goud of koper dé trend voor 2021. Zag je in 2020 al dat het goudfolie was wat de klok sloeg dan verandert er wat dat betreft niet zoveel. Ben je benieuwd? neem dan snel een kijkje op de website van Koningkaart.