Trouwkaarten

Kies uit de exclusieve collectie van Koningkaart

Wat leuk, jullie hebben trouwplannen! Er breekt nu een hele drukke, maar hele leuke periode aan vol met bruiloftsvoorbereidingen. Eén van de dingen waar jullie nu ook naar op zoek moeten, is de trouwkaart. De trouwkaarten van Koningkaart staan onderverdeeld in een aantal categorieën, zoals Hip, Klassiek, Vintage, Stoer en Met foto. Klik op de categorie die jullie het meest aanspreekt en kijk of er iets voor jullie tussen zit. Als jullie een mooie trouwkaart hebben gevonden, dan hoef je alleen de teksten aan te passen en eventueel een foto toe te voegen. Zo hebben jullie in een handomdraai een prachtige trouwkaart.

hippe trouwkaarten van KoningkaartZelf je eigen trouwkaarten ontwerpen

Schuilt er een echte designer in je en weten jullie al helemaal of de kaart eruit moet komen te zien? Zelf kaarten maken kan natuurlijk ook! Bij Koningkaart bestaat ook de mogelijkheid om helemaal zelf je trouwkaarten te ontwerpen. Kies een formaat wat past bij jullie ideeën en open deze in de handige ontwerptool. Hier kun je kiezen uit tientallen mooie achtergronden, vrolijke illustraties en hippe lettertypes. Het voordeel wat zo’n zelfgemaakt kaart is dat jullie zeker weten dat jullie de enige zijn met dat ontwerp!

trouwhuisstijlAlles voor jullie bruiloft in dezelfde stijl

De trouwkaart is af, maar nu willen jullie misschien ook de rest van het huwelijksdrukwerk in dezelfde stijl hebben. Gelukkig is dit ook mogelijk bij Koningkaart! Van hun mooiste trouwkaarten hebben ze complete sets gemaakt met Save the Dates, inlegkaartjes, menukaarten, tafelkaartjes en bedankkaarten. Willen jullie graag een menukaart voor de bruiloft, maar kun je deze niet vinden in dezelfde stijl als de trouwkaart? Laat het weten, dan maken zij hier een passend ontwerp bij.

Scandinavische trouwkaartenDe nieuwste trends van 2018

Als jullie in 2018 gaan trouwen, dan is het natuurlijk erg leuk om een trouwkaart te hebben in de laatste trends van dit jaar. Waarschijnlijk ben je wel bekend met het Scandinavische interieur. Deze trend is ook overgewaaid naar de trouwkaarten. Denk maar aan veel wit, rust en natuurlijk elementen. Maar ook het Scandinavische landschap is erg populair! Koningkaart heeft een collectie avontuurlijke trouwkaarten met foto’s van prachtige bergen en bossen gehuld in mist. Wat het ook nog steeds erg goed doet, zijn de botanische uitnodigingen met bloemen, planten en bladeren. Neem snel een kijkje bij Koningkaart en ga zelf trouwkaarten maken volgens de laatste trends!